شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند

احتمال خروج 2 هزار نیروی نظامی امریکا از عراق

یک مقام آمریکایی در گفتگو با یک شبکه خبری عرب زبان گفت که واشنگتن احتمالا ۲ هزار نفر از نظامیان خود را تا مهرماه از عراق خارج خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع در وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن احتمالاً ۲ هزار نیروی خود را از عراق خارج خواهد کرد.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود که احتمالاً کاهش نیروهای آمریکایی در عراق پیش از ماه اکتبر (مهرماه) آغاز خواهد شد.

 

این در حالی است که «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق هم اکنون در واشنگتن به سر می‌برد و قرار است روز پنج شنبه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفتگو کند.

 

یک نماینده ائتلاف سائرون عراق پیش از این اولویت دیدار الکاظمی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور اعلام کرده بود.

 

«صباح العکیلی» نماینده ائتلاف سائرون عراق اظهار داشت که باقی ماندن نظامیان آمریکایی در این کشور مشکلات امنیتی گسترده‌ای برای عراقی‌ها به وجود می‌آورد.

 

وی افزود: اولویت دیدار مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور است.

 

العکیلی بیان کرد: الکاظمی باید به این مسأله به عنوان یک خواست مردمی نگاه کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار